PAB GROUP

Suntem specializați în proiectare, achiziții și administratrea construcției.

PAB Romania

PAB România este o companie privată cu sediul în Arad, înființată în 1993.

Principalele domenii de activitate sunt:

Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale ( lucrări generale de construcții industriale și civile ) . Lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor. Lucrări de construcții a căilor ferate de suprafată și subterane Construcții de drumuri și tuneluri. Construcții hidrotehnice Lucrări de construcții a altor proiecte ingineresti ( facilități sportive in aer liber , imbunatățiri funciare) . Activități de arhitectură, inginerie și servicii de consultantă tehnică legate de acestea. Execuție de construcții metalice.

Antreprenor general în diverse tipuri de contracte, cum ar fi contracte de proiectare și construcții conform cerințelor clientului.

Fabrica structuri metalice

PAB Deutschland

Alfred-Kühne-Strasse 4, 85416 Langenbach, Deutchland

PAB Deutschland se prezintă prin proiecte de construcție de înaltă calitate în construcții comerciale. Suntem specialiști în structura metalica, beton, precum și construcții prefabricate.

Country Manager Valentin Mocanu

Site PAB Deutschland

PAB London

37th Floor, Canada Square, Canary Warf, London, Marea Britanie

PAB London are expertiză în toate sectoarele de proprietate și poate oferi servicii de proiectare și construcție pentru toate tipurile de clădiri. În timpul ciclului de construcție al unei clădiri, executăm majoritatea lucrărilor interne (de la sol, suprastructură, placări, acoperișuri până la lucrări de finisare etc.)

Country Manager Flavius Turcus

Site PAB London

PAB Serbia Doo

Pavliski put 21 levo, 26300, Vrsac, Srbija

Firma a fost inființată recent și este specializată în lucrari de anvergură mare în domeniul construcțiilor.

Country Manager Marinike Kapacin

SITE www.pabco.rs

Evolutia constructiei City Mall Satu-Mare

Image

Direcționarea întregii activități spre satisfacerea cerințelor clar definite ale clienților noștri prin oferirea unei game variate de produse și servicii la prețuri competitive.

din declarația președintelui Ion Sandu privind politica de calitate

Servicii

PROIECTARE

Utilizand experienta propriilor designeri , colaborand cu specialisti in proiectare independenți sau angajați de beneficiarii noștri, avem competenta de a gestiona proiecte mari și de înaltă complexitate. Lucrările executate pe întreg spectrul pieței construcțiilor , au creat în timp o bază informațională menită să furnizeze date reale atât pentru un design eficient din punct de vedere economic, estetic-arhitectural cât și pentru consumul de energie , confortul și ergonomia stucturala optima a clădirilor,în funcție de destinație. .

SERVICII

PAB Romania oferă o gamă largă de servicii în faza de preconstrucție. Dorința de îmbunătățire continuă ne-a condus în dezvoltarea unor procese și instrumente progresive și precise pentru evaluarea rezultatelor viitoarei noastre activități. Deși serviciile noastre variază în funcție de metoda de livrare pe piață, avand in vedere complexitatea actuala a pieței și al largului diapazon de probleme, in acord cu cerintele fiecărui client, există aspecte stabile, iar acestea sunt rezultanta detinerii elementelor detaliate, exacte și complete bazate pe studii aprofundate de marketing al bazinelor de piata locale cat și geo-regionale , care permit luarea deciziilor cu deplina cunoștință cu cerintele pietei. Astfel detinem un control total asupra costurilor și calendarului lucrărilor de la început până la sfârșit : Estimarea și dezvoltarea bugetului, Analiza valorii , Eficiență energetică, Fezabilitatea proiectelor

PROIECTE

Compania noastră iese în evidentă pe piata de profil avand în vedere rapiditatea punerii în operă a proiectelor complexe, realizate la cel mai inalt standard de calitate în conformitate cu actualele standarde europene. Procesul de punere în operă începe cu analiza contractului / proiectului ocazie în care echipele noastre de specialiști identifică elementele necesare realizării finale a lucrărilor, rezultatele analizei scrupuloase a temei propuse conducand la o punere în operă de o inaltă tinută calitativă. Inițial întocmim o listă de verificare a elementelor de construcție care urmează să fie monitorizate - folosind o bază de date computerizată. Astfel compania PAB Romania realizează în decursul existentei sale milioane de metri pătrați construiți și amenajați la cel mai inalt standard de executie. Finalizăm construcția prin închiderea site-ului și urmărim proiectul pus în operă până la sfârșitul garanției edificiului.

CONSTRUCTIE

În timpul fazei de construcție a unui obiectiv, PAB Romania beneficiază de specialisti constructori care detin cunostinte și expertiza solidă în domeniul de competentă, acționând pe deplin în interesul beneficiarului , interacționând cu echipa de proiectanți pe întreaga perioadă de desfăsurare a construcției. Serviciile oferite de PAB Romania în faza de construcție pot fi grupate în mai multe categorii: Planificarea fazelor proiectului (permanent conectate cu partenerii noștri) Achiziționarea materialelor și a echipamentelor, Realizarea planului independent, Gestionarea activității subcontractanților, Planificarea și asigurarea calității, siguranței și sănătate, Punerea în funcțiune.

Management

Person

DIRECTOR GENERAL VASILE MOIANU

Image

Cismas Gloria

Director Economic

Image

Vintila Florin

Director Tehnic

Image

Zahoi Adrian

Avocat

Adresa

Contact

  • Zona Industriala Micalaca EST, FN, Arad, România
  • +40 257 25 33 99
  • +40 257 27 99 88
  • office@pab.ro
  • www.pab.ro

Formular