27 ani de experiență

30.000.000 kg oțel prelucrat

Cu sediul în Arad, în incinta Cartierului General, funcționând încă de la începutul activității companiei își desfășoară activitatea într-o incintă nouă, proiectată să găzduiască o producție de 1500 de tone/lună de confecții metalice din cele mai complexe.

Fluxul tehnologic proiectat poate fi organizat pe două linii principale de asamblare continuă dar poate fi ramificat în funcție de necesități, practic pentru toate tipurile de structură sau confecții metalice. Flexibilitatea este dată de dotarea cu 12 poduri rulante de transfer (5t+5t) precum și de echiparea halei cu linii de transfer la sol prin conveioare și mese de transfer manuale și automate.

Liniile de prelucrare au în dotare două centre de prelucrare (Kaltenbach KDM1015+KBS1051) pentru profile și două mașini de tăiat cu plasmă (ESSAB SUPRAREX SXE5000+SXE3000), toate cu comandă numerică. Asamblarea reperelor în piesele proiectate se efectuează la 36 de posturi de sudură deservite de cei mai buni lăcătuși și sudori echipați cu aparate de sudură MIG/MAG și cu cele mai noi dispozitive de montaj.

Pentru tăieri pretențioase dar și pentru fațade ornamentale deosebite este folosită mașina de tăiat cu laser cu o grosime de tăiere de până la 25mm în oțel, 15mm în oțel inoxidabil și 12mm în aluminiu. Cu o precizie de poziționare și tăiere de 0.05mm și o viteză de tăiere de până la 131m/min, mașina este capabilă de performanțe deosebite.

În dotarea fabricii se regăsesc liniile de roluit profile și table pentru produse curbe complexe comandate de computer. Aici se pot curba prin roluire profile de până la HEB280 și table groase de până la 12mm.

Linia de producție este dotată cu o mașină de îndoit table (600tf) groasă de până la 12mm/6m. Deasemenea există o linie de profilare a tablelor subțiri dotată cu derulator, foarfecă ghilotină și 2 mașini de îndoit cu comandă numerică ce pot profila table cu grosimi de până la 3mm la 6m lungime.

Înaintea vopsirii toate produsele sunt sablate într-o instalație de sablare complet automatizată care poate prelucra piese cu dimensiuni 2500x3200x12000mm precum și pe o linie de sablare Roesler pentru piese mici.

Vopsirea, ca operație finală, se desfășoară în cabine ultramoderne cu materiale de cea mai bună calitate care vor asigura  garanția unui produs fiabil.