Construcții logistice

Reducerea costurilor prin optimizarea transporturilor implică existenta unor zone de depozitare a mărfurilor cu o tipologie extrem de diversă. Construcțiile logistice joacă în acest sens un rol determinant în funcționarea cu succes a sistemelor de producție și comerciale.

Experiența noastră cuprinde o amplă gamă de proiecte, de la depozite cu sisteme de închidere etanșe pentru piese auto, care să asigure o influență minimă a mediului asupra calității produselor și până la depozite sigure și fiabile pentru produse alimentare, fructe și legume cu un nivel scăzut și constant de oxigen și dioxid de carbon; sisteme de depozitare pe înălțime care asigură un raport optim între calitatea depozitării și eficiența costurilor; congelatoare și spații frigorifice cu acces mecanizat.

Indiferent dacă trebuie create condiții de depozitare la rece, congelare sau etanșe la gaz: avem experiență în care puteți avea încredere. Folosind componente de înaltă calitate și ecologice, creăm condiții optime de bază pentru depozitarea în condiții de siguranță și igienă a alimentelor și a altor produse.